The Whale-Watching Web: Global Report

Dolphinhealing
Äventyrsresa till Israel och Egypten


20-27 Nov & 1-8 Dec 1996


Comments:

"Det här var den bästa resan jag någonsin varit med om -både inom och utanför mig själv!"
"Positiv, helande, magisk och vacker!"
"Jag fick många nya själsvänner som alltid kommer at finnas i mitt hjärta."

Itinerary

Vi glädjer oss åt att kunna erbjuda fjolårets uppskattade delfinresa igen. Vi välkomnar dig att möta dessa speciella väsen på Dolphin Reef i Israel och vid Rödahavskusten i Egypten. Syftet med resan är att lära dig att kommunicera med delfinerna, både på det inre och yttre planet, så att du kan lära av dem och låta deras energi transformera dig och ditt liv.

Delfinerna möter många människor för att ge av sin aldrig sinande kärlek men vi behöver också ge dem kärlek och respekt för att mötet ska bli fullständigt, så resan handlar om hejande både för oss och de delfiner vi möter. Genom meditationer, trumresor, ceremonier, frigörande andning, frågestunder med Helenas andliga guider, ljud och rörelseövningar reser vi djupt in i oss själva och öppnar oss för vår själs kraft.

Resan passar för dig som tycker om det oväntade det är inte en bekväm turistresa! Vi bor i strandhyddor, dansar till arabisk musik under stjärnorna, mediterar i soluppgången, flyter i Röda havet, rider kamel eller häst, snorklar på ett av världens vackraste korallrev, kramas, leker och har mycket helande samvaro och tar förstås alla tillfällen i akt för att simma med delfinerna.

Både priset och datumen kan ev. förändras något beroende på vår resebyrå. Full betalning senast 1:a Okt.

More Information


Global Report
Lotten Odh
Svartmannagatan 7
11129 Stockholm
Sweden
Tel/Fax: +49-8-791 9709

eller faxa Helena i USA på 0091- 916 - 477 7983


Who we are

Lotten är journalist, kursledare i kvinnlig andlighet, utbildad andningspedagog och uppskattad föreläsare, ledare av delfin & valresor och kurser. Hon simmar regelbundet med en flock vilda delfiner i Stilla Havet och samarbetar med ett internationellt nätverk av delfin och valvänner. Lotten har en speciell länk till delfinerna och fungerar som vår kontaktperson med dem. Hennes första bok kommer snart ut, det blir den första boken på svenska om delfiner!

Helena är utbildad andningspedagog & mental tränare och har arbetat som inspiratör, medium, föreläsare och kursledare inom personlig och andlig utveckling i 10 år, hon är författare till böckerna "Högre Inspiration" och "Dela din gåva med världen". Tillsammans med sina andliga guider har hon lärt tusentals människor att öppna sig för högre medvetande och att förverkliga sina visioner. Helena har simmat med valar i Mexico och delfiner på Hawaii.


More Information


Global Report
Lotten Odh
Svartmannagatan 7
11129 Stockholm
Sweden
Tel/Fax: +49-8-791 9709


Back to the Whale-Watching-Web

rauno.lauhakangas at elisanet.fi