The Whale-Watching Web: Global Report in Hawaii

Möt delfinerna på Hawaii1996 Hawaiian ocean swim med Joan Ocean och Lotten Odh
6-20 juli 1996

Träffa Hawaiis delfiner. Upplev Hawaiis mytomspunna natur med regnskogar och vulkaner och vilda delfiner i havet.

Vi börjar rmed att gå en kurs hos Joan Ocean som psykolog och författare till boken Dolphin Connection. Hon har bott på Hawaii de senaste 10 åren där hon dagligen simmar med en grupp delfiner om 40-200 individer. På vinterhalvåret simmar hon även med knölvalarna vid Hawaiis kust. Joans kurs viil förmedla delfinernas visdom. Hon säger att de kommunicerar med oss genom toner, rörelser, bilder, mönster, symboler och vibrationer.

Vi simmar med delfinerna i havet, mediterar och får ta del av delfinernas oerhörda visdom. Kursen är på 6 dagar och vi bor på ett vackert hotell på Big Islands västkust. Vi kommer att ha tillgång till en båt för att träffa deltinerna. Vi låter delfinerna bestämma takten och mötena och låter oss glädjas i det oförutsägbara i detta. Din guide från Sverige till detta äverityr heter Lotten Odh och hon har simmat med Hawaiis delfiner sedan 1990. Efter Joans kurs på sex dagar är tiden fri för dina infall. Kanske vill du resa runt på Hawaiis fantastiska öar på egen hand eller med dina nyfunna vänner från kursen? Du kanske vill stanna på platsen for flera möten med delfinerna och utforska vulkanön Big Island? Lotten finns också kvar för er som vill ha en till kursvecka där vi besöker heliga platser och träffar delfiner.

Det här är Joan Oceans sista nybörjarkurs och vi har redan fått förfrågningar från utlandet från människor som vill komma med på denna resa, anmäl dig därför i god tid om du vill vara säker på att få plats. Dessutom får du som anmäler dig före 10 februari 2 000 kr i rabatt (det pris som fanns på gamla reseinformationen).


Priset

I priset ingår resa, sex dagars (5 nätter) kurs med Joan Ocean (7 12 juli) med hotell (dubbelrum), gourmet mat: vegetarisk och havets läckerheter. Havsutflykter och luncher när vi är på båten.

Den övriga veckan är fri och den vistelsen bekostas av deltagaren själv.

Ni som vill kan fortsätta hålla ihop med Lotten och stanna en extra kursvecka och betalar era kostnader själva en kursavgift på 1000 kr kommer också att tas ut av Lotten för er som väljer att stanna på hennes kurs (det måste vara minst 10 deltagare för att kursen ska bli av och du ombedas meddela detta vid anmälan).


Pris: 23 900 kr (priset kan komma att ändras om stora förändringar i valutan uppstår).
För dig som betalar före 10 februari 21 900 kr

Anmälan sker genom insättning av 3 000 kr på postgiro 439 80 23-4, senast den l mars.
Slutbetalning skall vara Global Report till handa senast 1:a maj
Anmälningsavgiften återbetalas ej vid avbokning av deltagaren.


More Information


Global Report
Lotten Odh
Svartmannagatan 7
11129 Stockholm
Sweden
Tel/Fax: +49-8-791 9709


Back to the Whale-Watching-Web

rauno.lauhakangas at elisanet.fi