Ny organisation!
GLOBAL REPORT Till skydd för valar och delfiner

Jag har öppnat en ny organisation för dig som vill stödja delfiner och valar. Du som blir medlem kommer att få många fina erbjudanden.

När du går in som medlem får du ett medlemsdiplom, en tjock uppdaterad adresslista till alla kända platser där du kan simma med delfiner, titta på valar, träffa organisationer eller människor som arbetar med delfiner och valar i världens alla hörn. Dessutom få du ett nyhetsbrev tre gånger per år med det senaste om delfiner och valar. Du får också 10 procent rabatt på alla produkter i “Delfin & Valbutiken” och blir den första att få erbjudanden om resor och kurser mm.

Du kan också adoptera en delfin eller en val för att på det sättet stödja olika delfin- och valprojekt. Du får då en bild på den adopterade delfinen eller valen plus ett adoptionsbevis. Du kan också ge dina vänner ett medlemskap i Global Report, Till skydd för valar och delfiner och får då ett vackert gåvobrev.

Tids nog hoppas jag också kunna erbjuda dig som medlem rabatterade resor för stöd av olika projekt. Och när vi hunnit bygga upp vårt datanät och hittat lämpliga lokaler så kommer du som medlem också att ha fri tillgång till att hitta information på Intemet och i värt artikelregister.

Du stödjer jordens delfiner och valar genom att investera 250 kr i årsavgift till postgiro 91 51 92-9 i namnet Global Report, Till skydd för delfiner och valar.

För de 250 kr får du ett års medlemasskap, och tre nyhetsbrev under året och 10 procent rabatt på Delfin & Valbutiken (Global Reports postorder).
Dessutom får du som engångsgåva en affisch, ett nytt uppdaterat adressregister och ett medlemsbevis.Global Report
Lotten Odh
Svartmannagatan 7
11129 Stockholm
Sweden
Tel/Fax: +49-8-791 9709

Back to the Whale-Watching-Web